För dig som företagare

Marknadsföring

Använd dig själv för marknadsföring

Ett väldigt effektivt men ändå lite diskret sätt att arbeta med marknadsföring, är att skaffa dig själv profilkläder. Profilkläder är ett annat ord för reklamkläder för ditt företag, eller varför inte bara dig själv. Det är kläder som utmärker sig och som visar vilket företag du tillhör eller om ni står för något speciellt. Med andra ord, ett effektivt sätt att marknadsföra sig.

Varför du är en bra marknadsförare

Du som är personen bakom ditt företag eller det du håller på med är den absolut bästa marknadsföraren av det du håller på med. Det finns ingen som har samma koll på det du gör, och varför du gör det, än dig. Varför inte utnyttja det och skaffa dig kläder som matchar upp till just det. Det bästa sättet att skaffa sig nya kunder är att synas. Och genom att vara på stora expos eller mässor, så ser folk vad du jobbar med. Har du där tröja eller en jacka eller en keps som visar vilket företag du jobbar för, blir det mycket enklare för kunderna att hitta till er sen.

Att veta vart man kan köpa bra profilkläder kanske känns lite svårt dock, men oroa dig inte. Läs mer här för att hitta en pålitlig firma som ger dig bra kläder.