För dig som företagare

Webb

Använd din blogg i din marknadsföring

Som företag så blir det allt viktigare att synas online. I många fall så tar den digitala marknadsföringen över och är för många företagare en viktig del i det man arbetar med. Du kan som företagare använda företagets blogg i din marknadsföring.

Alla kanaler som finns online är bra att använda och förmodligen har du och ditt företag en sajt idag som används för att kunder ska kunna kontakta ert företag och få relevant information om företaget. Om ni inte har en blogg idag så kan det finnas en anledning att skapa en. Det är en fördel att få löpande information om företaget och vad som är aktuellt. Detta kan då levereras genom bloggen. Det gäller att hålla bloggen levande och regelbundet kommer med relevant information. Om företaget har 10 anställda så kan det finnas 10 presumtiva skribenter som kan skriva i bloggen.

Om ni behöver hjälp med er digitala resa så kan det finnas fördel att ta in hjälp för detta. Det finns de som arbetat med detta i flera år och kan hjälpa till med varumärkesplattfrom, marknads- och kommunikationsplan, analyser och insikter som kan vara bra att ta fram för just ert företag och er marknadsföring. Ni är experter på det ert företag arbetar med och företag som Brid är experter på kommunikation och marknadsföring. Anlita experter som kan få er marknadsföring att at ert företa framåt. Ni får ägna er åt er kärnverksamhet och kommunikationsbyrån bollar idéer med er och tar fram de strategier som passar er bäst.